}
Hageportalen er stengt for påmelding.
Dørene åpner igjen i 1. april 2022. Bli med på ventelista og få beskjed.
Er du usikkert på hvordan du gjør ting i hagen?
Ønsker du å bli bedre kjent med mulighetene du har?
Vil du lære mer om hage og få nyttige tips?
Så kunnskapsfrø og høst mestring og hageglede
"Jeg liker veldig godt alle filmene du legger ut fra hagen din. 👍👏 Både at du forklarer så grundig og ordentlig og viser hvordan det skal gjøres. Da blir dette så utrolig bra og lærerikt. Jeg er veldig glad jeg ble med i Hageportalen. Dette er gøy."
Har du ikke grønne fingre sier du? Du behøver ikke grønne fingre for å få til hagen. Det du trenger er tid, innsats og å lære om hage. Og hagen leverer magien til deg.
Når du er i gang blir hage enklere og mestringen og hagegleden sniker seg på.
Lurer du på hvilke planter du skal velge, hvordan du skal beskjære, deling av planter, hvordan få plantene til å trives, andre valg du skal ta i hagen, muligheter som finnes osv?
Hageportalen hjelper deg med et godt grunnlag, idéer, å finne løsninger og hvordan du takler løpende oppgaver i hagen.
I tillegg får du hjelp med det du lurer på underveis.
Hageportalen passer for deg som:
Aktuelle tema til glede og nytte i hagearbeidet.
For at du skal få et bibliotek med planter å velge mellom.
Vi tar for oss et større tema eller prosjekt og går mer i dybden.
Livesending med hageinnhold. Ulike tema og svar på spørsmål.
Hver måned er det et hageaktuelt tema. Det kan være relatert til årstiden, noe nyttig om hage eller andre sprell.
Det blir gjennomgang av temaet med praktiske og lærerike innspill som du kan ta med deg i hagearbeidet.
Typiske tema er vårhagen, planting i sol, bruk av stein i hagen, beskjæring, dyreliv i hagen osv. Her blir det mye godt hagestoff. Temaer som allerede i portalen er vinterhagen, blomstrende busker, ugress, vårhagen og flytting av planter. Og hver måned venter noe nytt.
Vet du ikke hvilke planter du skal velge? Du får en detaljert planteliste med 15 planter og deres egenskaper hver måned. Egenskaper ved blader, blomster, sol- og jordpreferanser, beskjæring, størrelse og enda en del flere for hver plante. Utvalget henger sammen med månedens tema der det passer sånn.
Måned for måned vil plantelisten vokse til et stort bibliotek du enkelt kan søke i. Så blir du kjent med mulighetene og har et sted å finne planter til ulike forhold. Her kan du spare deg for mye frustrasjon og leting.
På årstema bruker vi lenger tid og går mer i dybden på ett tema eller prosjekt, fordi hage tar tid og det er mye nyttig å ta av. Du får ulikt påfyll hver måned, som henger sammen i en helhet.
Årstema i 2022 er 'Nytt bed i teori og praksis, Naturalistisk stil'. Vi følger et bed fra det blir anlagt, hva som skjer videre og hvordan det utvikler seg gjennom sesongen. Hvordan tenke og gjøre med tips og triks underveis. Her er det mye praktiske tips underveis du kan ta med deg i arbeidet med egen hagen. Du får blant annet plantelister, hvordan plantene er satt sammen og hvordan du lager den naturalistiske stilen.
Bruk dette i din hage!
Hver måned blir det en live-sending der du får svar på dine spørsmål og jeg snakker om aktuelle hagetema.
Hagepraten blir lagret slik at du kan se den senere om du ikke får vært med.
Når du har hage har du alltid noe å glede deg til.
Hagegruppa er et felles, lukket grupperom for deg som er medlem.
Hagegruppa blir et sted med hageaktivitet der jeg svarer på dine spørsmål, du kan dele fra hagen din og gi innspill til andre. Det er jo helt supert å dele hagegleden og lære av hverandre.
1-2-3 Planteliv gir deg et supert grunnlag for å takle plantene i hagen. Du får lære om hvorfor planter trives og ikke trives og hva som er lurt å vite om plantelivet. Det ligger klart med en gang du blir medlem.
Kurset vil endre hvordan du ser på hagearbeidet og hva det krever av deg.
Innimellom dukker det opp noe ekstra til deg som kommer i tillegg til det faste månedlige innholdet.
Hver måned
- Månedstema
- Planteliste
- Årstema
- Hagepraten
I tillegg
- Hagegruppa
- Bonuskurs: 1-2-3 Planteliv
- Overraskelser
Alt dette og din personlige hagehjelp for kun 297,- i måneden.
Se videoen under for en kikk inn i Hageportalen fra når den var helt ny. Her får du oversikt over hvordan det ser ut og fungerer. Nå er det fylt på med nyttig og kjekt hageinnhold og det kommer mer hver måned.
"Jeg har likt veldig godt å lære meg om god jord, og det som kan kalles regenerativt hagebruk. Å tilegne meg ny kunnskap om det naturlige kretsløpet i hagen, som er bra for hagen OG bra for meg. Det appellerer til meg, og jeg ser frem til å fortsette å jobbe på den måten fremover. Jeg likte også veldig godt filmen der du planter i hagen, og vi får se hvordan du gjør dette. Det var svært lærerikt."
Hagen blir hva du gjør ut av den.
Så lenge du er medlem har du tilgang. Når du velger å melde deg ut så mister du tilgang til alt som følger med i portalen.
Det bestemmer du selv. Du velger når du vil se innholdet og hvor ofte. Det kommer nytt innhold to ganger i måneden i tillegg til Hagepraten. Det vil variere hvor langt det er og hvilket format det kommer i.
Med en gang du melder deg på får du tilsendt en bekreftelse, med innloggingsdetaljer og link til portalen, samt en kvittering. Får du ikke dette innen kort tid så ta kontakt. Du får tilgang til portalen med den gang.
Nei, det har ikke det. Du bruker innholdet som det passer deg og din hage.
Du trenger hverken forkunnskaper eller utstyr for å være med i Hageportalen. Men, litt greier for å ordne i hagen er fint, som spade, sekatør og en bøtte. Egentlig det du selv føler du har bruk for i hagen. Hagehansker er også fint. 😉
Du kan melde deg ut akkurat når du vil. Medlemskapet går fra dato til dato.
Er det noe du lurer på som du ikke har fått svar på? Send det til kurs@frydhagedesign.no
Påmeldingen åpner om: