}

Kurset er avholdt

Men, det kommer snart mer kurs. Bli med på kurslista og få informasjon når det skjer noe. 

Live hagekurs

5 + 5  for fin hage

90 minutter med inspirasjon og gode idéer til utvikling av din hage for kun 79,-

Velg den dagen som passer deg best

Er du klar for hage?

Få med deg dette før du begynner å grave i hagen. Bli med og forberede deg til hagesesongen med gode tips du kan ta i bruk når du skal skape din hage.

Inspirasjon og hjelp til å komme i gang med å lage den hagen du ønsker deg.

For kun 79,- får du 90 minutter med geniale hagetips, inspirasjon og gode idéer til utvikling av hagen din. Og ikke minst - få vite om vanlige feil du lett kan slippe unna bare du vet om dem.

Kurset er live på nett, så du kan stille spørsmål. Får du ikke vært med live? Det går fint, du vil få opptak. Opptaket har du fri tilgang til i et helt år fremover.

Hva vi skal gjennom i kurset

Har du lurt på hva du bør tenke på for å få en fin hage? I dette kurset får du

  • 5 prinsipper du kan ta i bruk for å skape en hage som er fin og henger sammen i en helhet.
  • Hvordan du kan bruke de 5 prinsippene
  • 5 vanlige feil i hagen du helst vil unngå
  • Hvordan unngå feilene
  • Hvordan du kan få mer ut av hagen din
 "Kurset var ryddig presentert og for oss som skal etablere en hage, helt fra scratch vil notatene fungere som en god huskeliste eller en mal for prosessen videre. Gode tips til hva man må tenke på, hva vi skal gjøre først og sist og også en heads up på hvilke kostnader vi bør regne med.

Heidi, kursdeltaker

Bli  med på 90 minutter geniale hagetips, hageinspirasjon og gode idéer til utvikling av din hage for kun 79,-

Du har tre dager å velge mellom

Hei, jeg er Jannicke

Jeg tror at alle kan få til hage. Du trenger ikke grønne fingre, men nyttige triks som hjelper deg på veien og at du er innstilt på å gjøre en innsats.

Vi er alle nybegynnere når vi starter opp med noe vi ikke har gjort før. Med tid og kunnskap har jeg begynt å tenke hage på en ny måte. Jeg deler av det jeg har brukt mange år på å lære og gjøre det lettere for deg.

Da jeg startet med hage for over 15 år siden hadde jeg ingen plan. Til å begynne med var det tilfeldig hva jeg lyktes med i hagen og det var valg jeg skulle gjort annerledes. Jeg fant fort ut at jeg ville lære mer for å få til mer. I dag lager jeg planer for andre sine hager, storkoser meg med egen hage og vil spre hagekunnskapen og bidra til mestring gjennom hagekurs.

Jeg ser at det er mange som synes det er vanskelig å ta tak i hagen, og er usikre og overveldet. Jeg ønsker at du skal lykkes og trives med hagen din. Målet mitt er å gjøre hage enklere og dele hagegleden.